Monday, January 31, 2011

test..test..testing2..testing 1 2 3...

Mencuba perkara baru merupakan lumrah hidup sesorang yang dipanggil insan atau manusia atau human being dan seangkatan dengannya..tiba-tiba je tergerak hati untuk membuat blog ni..mungkin aku baru belajar mengenai kesepian dan kesunyian kot (dop sabit lasung)..aku sangat suka stalk blog orang..aku sangat kagum kawan2 ku boleh update their blogs with a lot of interesting story..x kiralah pasal fasha sandha yang bodoh tu ke,pasal politics Malaysia yang macam haram atau pasal SNSD (gee gee gee baby baby)..aku ni agak payah bercerita apa yang berlaku dalam diriku dan kehidupan disekeliling ku..aku suka memendamkannya bior jadi petai jeruk..tapi bila aku meng'stalker'kan diriku dengan membaca post menarik dari kawan2 ku seperti pqa,daniel (cepat active balik blog ko),ee,meklah dan seangkatan dengannya, aku rasa aku harus mencuba untuk menjadi seorang blogger..mungkin dengan menulis blog,aku boleh berasa tenang dan ada tempat utk aku meluahkan segala perkara yang selalu melanda kepalaku yang selalu migrain ni (entah2 ada something dalam kepala otak aku ni)..baiklah,sampai disini sahaja utk permulaan..kepada senior2 bloggers,sila kasi tunjuk ajar junior ni especially part2 buat lawo blog..aku ni rabun warna sikit..(^^)..bubye..assalamualaikum

13 comments:

  1. go mawi go mawi.. Heheh...fighting!!!

    ReplyDelete
  2. hahaha...same jugak..baru melangkah ke alam ni.. :)

    ReplyDelete
  3. daniel:hehe..fighting..
    pain:nak link pain..nak follow..hehe

    ReplyDelete
  4. welcome to the world full with 'dugaan dan rintangan'. hehe

    ReplyDelete
  5. haha..belajar dari kesunyian tinggal kat bilik sorang2 ke?welcome to the world.haha

    ReplyDelete
  6. tihah:salam2..hehe

    ina:haha..sila tunjuk ajar k..

    amal:agak r..sgt sunyi skrg..haha

    daniel:haha..lepas ni suam2 kuku je..

    ReplyDelete
  7. pergh!!!!

    power gile blog nih..

    haha.

    ReplyDelete
  8. e:aku nok blajo dgn mu..

    sirah:dakpe2...

    ReplyDelete